AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen birinden altın bilezik almak

Kahve falında ölen birinden altın bilezik almak

Kahve falında ölen birinden altın bilezik almak hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, kendi işini kuracağına, maddi olarak çok rahat edeceğine, maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine, dertlerin son bulacağına, daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, edilen duaların kabul edileceğine, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına, hayırlı bir karar verileceğine, verdiği emeklerin heba olacağına yorulur.

Kahve falında ölen birinden altın bilezik almak gördüyseniz:

  • Duygusal bir duruma aşırı tepki gösterebilirsiniz.

Kahve falında yeşil altın bilezik görmek kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, ihtiyaçlarını giderebileceğine ve sahip olmak istediklerine ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında altın künye bilezik görmek bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, fal sahibinin uzun bir zamandan sonra derin ve rahat bir nefes alacağına delalettir.

Kahve falında birinden altın bilezik aldığını görmek eğer falı kapatan kişinin bir düşmanı varsa, düşmanını alt edeceğine, gerek maddi gerekse manevi gücünü zorlayacak adımlar atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında altın bileziğin kırıldığını görmek kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına, sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, hayallere kavuşulacağına yorulur.

Kahve falında başkasına altın bilezik vermek kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan fal sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, çok mutlu olacağına, istediği herşeye kavuşacağına, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında altın kalın bilezik görmek helal olan yollardan da geniş rızık ve zenginlik elde edeceğine, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına işarettir.

Kahve falında altın bileziklerini kaybetmek fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine, yapılan çalışmalar karşılığında büyük bir maddi kazanca sahip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında altın bileziğinin çalındığını görmek sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, ekmeğinin ve kazancının temiz kalacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir