AnaSayfa / Genel / Kahve falında boku suyla temizlemek

Kahve falında boku suyla temizlemek

Kahve falında boku suyla temizlemek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine, o kişiyle münakaşaya düşeceğine ve karşı karşıya kalacağı olaylar yaşayacağına, borçlarınızı ödemede kolaylık yaşayacağınıza, kazancının artacağına, patlama noktasına geleceğine ve tabiri caizse sinirlerinin yay gibi gerildiği bir anda da isyan ederek içindeki herşeyi söyleyerek rahat etmeye çalışacağına, iyi geçineceğine ve hep afiyette kalacağına, yeni bir araca sahip olunacağına, kendine olan güvenin tazeleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında boku suyla temizlemek gördüyseniz:

  • Düzenli spor yapmanız kendinizi daha iyi hissetmenize neden olabilir.

Kahve falında boku suyla temizlemek tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine işarettir.

Kahve falında tavuk boku temizlemek sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, maddi zararını karşılayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bokunu temizlediğini görmek aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine, iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çocuğun bokunu temizlemek sevimsiz bir kişi ile iş yapmak zorunda kalınacağına, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına rivayet eder.

Kahve falında at boku temizlemek endişelerin ve dertlerin biteceğine, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının bokunu temizlemek sıkıntılarından ve üzüntülerinden yakın zamanda kurtulacağına, eşlerin boşanacağına inanılır.

Kahve falında tuvalette insan boku temizlemek ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına inanılır.

Kahve falında tuvalet boku temizlemek hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, terslik yaşayacağına, falı kapatan kişinin, bu haberden ötürü neredeyse yıkılan kişiye çok büyük bir destek olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir