AnaSayfa / Genel / Kahve falında bokunu temizlediğini görmek

Kahve falında bokunu temizlediğini görmek

Kahve falında bokunu temizlediğini görmek kendini toparlayamayacağına, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına, ruhsal olarak zarara uğranacağına, eline belki bir daha hiçbir zaman geçmeyecek kadar büyük bir kısmeti ve şansı tepeceğine, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine alamet eder.

Kahve falında bokunu temizlediğini gördüyseniz:

  • Ne yaptığının farkında olmayan kişileri affetmeniz gerekebilir.

Kahve falında tuvalet boku temizlemek aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına tabir olunur.

Kahve falında insan boku temizlemek kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının bokunu temizlemek özel yaşamından dolayı yaşadığı olumsuzlukları çevresine yansıtmamak için, sıkıntılarını içine atarak, dik durmaya çalışacağına, yapılan yardımların hiçbir şeye yaramayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında inek boku temizlemek para ve mal kaybı nedeni ile zor günler yaşanacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine ve uzunca bir süre toparlanılamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tuvalette insan boku temizlemek tazeleneceğine ve şifa bulacağına, çok huzurlu bir duruma geleceğine ve kalben çok büyük bir ferahlık yaşayacağına inanılır.

Kahve falında kendi bokunu temizlemek muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine, arkadaş ilişkilerinde küslüklerin, kırgınlıkların, alınganlıkların hasıl olacağına yorulur.

Kahve falında bebek boku temizlemek kırılan kalbin onarılacağına ve kırgınlık yaşanmış bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, yaşamının her anlamda iyileşeceğine işarettir.

Kahve falında fare boku temizlemek sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir