AnaSayfa / Genel / Kahve falında boklu deniz görmek

Kahve falında boklu deniz görmek

Kahve falında boklu deniz görmek uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, istemediği bir kişi ile arasında büyük bir tartışma çıkacağına, alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, yaptığı iyiliklerin karşılığında çok büyük bir dosta sahip olacağına, iş kurmak için kardeşiyle biraraya geleceğine, kariyerindeki değişimin hayırlı olacağına, ne yapacağını şaşıracağına, çıkmaza düşeceğine, çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında boklu deniz gördüyseniz:

  • Gerekli bilgileri edinmeden tepki vermemenizde fayda var.

Kahve falında denizden boğulmadan kurtulmak çok çalışıp başarılı olduğu iş hayatında bulunduğu makamdan daha yüksek yerlere geleceğine, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına inanılır.

Kahve falında dalgali denizde boğulmak hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında denizde boğularak ölmek haksızlıklara uğranılacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına delalet eder.

Kahve falında gece denizde boğulmak dertlerin ve sorunların biteceğine, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine yorulur.

Kahve falında denizde boğulmaktan korkmak rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, somut delil olmadığı için ortaklığa devam edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında denize atlayıp boğulmak hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve fal sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine tabir olunur.

Kahve falında kendini denizde boğulurken görmek stresini üzerinden atarak enerjisini artıracağına, kırgınların ve küskünlerin barışacağına inanılır.

Kahve falında denizde bir çocuğun boğulduğunu görmek her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına, alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir