AnaSayfa / Genel / Kahve falında iki başlı siyah yılan görmek

Kahve falında iki başlı siyah yılan görmek

Kahve falında iki başlı siyah yılan görmek kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, sorunların ve sıkıntıların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşacağına, müşkül durumların üstesinden geleceğine, esenliği bulacağına, eşi ve çocukları ile mutluluğunun da daim olacağına, hidayete ermeyi de başaracağına, kendisini korumak için üstün çaba gösterse de yine de düşmanlarının saldırılarından yara alacağına, bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, ortaklı işlere girileceğine tabir olunur.

Kahve falında iki başlı siyah yılan gördüyseniz:

  • Arkadaşlar, akrabalar veya komşularla ilişkilerinizde problemler yaşanabilir.

Kahve falında çift başlı siyah yılan görmek sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, başarısına engel olacak kimseleri de bertaraf edeceğine yorulur.

Kahve falında siyah başlı yılan görmek hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, yüksek makamlara geleceğine bu sayede hayatın tüm külfetinden de kurtulmuş olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında iki başlı siyah yılan görmek kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına ve böylece kendine çeki düzen verme yoluna gideceğine, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına delalet eder.

Kahve falında çok başlı siyah yılan görmek itibar edineceğine, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil başlı yılan görmek karlı işler alacağına, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine ve bunun doyumsuz hazzını yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında köpek başlı yılan görmek maddi durumunuz iyiyse işlerinizin kötüleşeceğine, atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına işarettir.

Kahve falında yedi başlı yılan görmek yüzün güleceğine, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında kedi başlı yılan görmek hanenizde bolluk olacağına, musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir