AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadın başlı yılan görmek

Kahve falında kadın başlı yılan görmek

Kahve falında kadın başlı yılan görmek zor bir işe girileceğine, bir sebeple fal sahibinin dinlenmesi ve kendisini toparlayana kadar işlerden uzak durması gerektiğine, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, çeşitli fırsatlar elde edeceğine, iş hayatında zarar edileceğine, makbul olan mallar edineceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına ve çok güzel günler görüleceğine, koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına ama yaşadığı güzelliğin buna değeceğine, şansının bahtının açılacağına delalettir.

Kahve falında kadın başlı yılan gördüyseniz:

  • işinizde üstlerinizin dikkatini çekip, olumlu puanlar toplayabilirsiniz.

Kahve falında kadın başlı yılan görmek manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, yapılan işlerin yarardan çok zarar getireceğine inanılır.

Kahve falında çok başlı siyah yılan görmek çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine işaret eder.

Kahve falında iki başlı yeşil yılan görmek kişinin sıkıntıların artacağına, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine inanılır.

Kahve falında kırmızı başlı yılan görmek çok hayırlı ve güzel gelişmelerin olacağına, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında çift başlı yılan öldürmek uzun zamandır sahip olmak isteyip de bir türlü alamadıklarını rahatlıkla alma gücüne sahip olacağına, ailesini ve sevdiklerinin hayallerini de gerçekleştirme fırsatı sunacağına delalettir.

Kahve falında yeşil başlı yılan görmek hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine, maddi olarak zayıflayacağına, geri plana düşeceğine delalet eder.

Kahve falında büyük başlı yılan görmek iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, hayallerine kavuşacağına, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine inanılır.

Kahve falında çift başlı siyah yılan görmek septik tutumları nedeni ile ailesindeki huzur da bozan fal sahibinin iş yerinde de mutlu olamayacağına, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir