AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir tepsi pirinç görmek

Kahve falında bir tepsi pirinç görmek

Kahve falında bir tepsi pirinç görmek onlar sayesinde moral bulacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine, neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına, başarıya giden yollarının açılacağına, özellikle iş ile ilgili gelişmelerin kişinin rahat bir hayat yaşamasına neden olacağına, iş konusunda birden fazla alternatife sahip olanların istedikleri işe başlayabileceklerine ve özellikle yurt dışına gitmek isteyenler için şartların olgunlaşacağına, kısmetinin artacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, inancının gönülden ve çok yüksek olacağına alamet eder.

Kahve falında bir tepsi pirinç gördüyseniz:

  • Bilinçaltındaki yaratıcılığnızı enerjiiye dönüştürememekten kaçının, duygularınızı ifade edin.

Kahve falında tepside pirinç görmek başını yastığa daha rahat koyacağına, zor ve dar gününde gözyaşlarını silecek kimselerin artacağına inanılır.

Kahve falında bir tepsi pirinç görmek uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında tepside kadayıf görmek kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına delalettir.

Kahve falında tepside et görmek layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, canının derdine düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında süslü tepsi görmek sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tepside meyve görmek ilerleyeceğine ve çok başarılı olacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında tepside bardak görmek sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine, çalışıyorsa terfi alacağına delalet eder.

Kahve falında tepside kahve görmek çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir