AnaSayfa / Genel / Kahve falında böcek ve karınca görmek

Kahve falında böcek ve karınca görmek

Kahve falında böcek ve karınca görmek her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine, yakında gerçekleşecek bir gönül ilişkisine, büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylerin neredeyse herhangi bir zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına, eline geçen paranın hayatını bir hayli rahatlatacağına, verilen sözlerin yerine getirilmesi sırasında hiç hesapta olmayan problemlerle karşılaşılacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına, özellikle geleceği konusunda maddi yönden tutumlu şekilde hareket etmekle kendisini ve sevdiklerinin hayatını riske atmayacağına yorulur.

Kahve falında böcek ve karınca gördüyseniz:

  • Belli bir konu hala dikkat gerektiriyor olabilir.

Kahve falında karınca böcek görmek eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine, büyük ses getirecek işlere girileceğine, hayal edilen şeylere kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında böcek ve karınca görmek kısmetli kapıların açılacağına, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına delalettir.

Kahve falında böcek karınca görmek yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karınca ve böcek görmek sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine, ona yardımcı olacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine tabir olunur.

Kahve falında karınca ve hamam böceği görmek sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine rivayet eder.

Kahve falında ağzının içinde karınca görmek heveslendiği işlerde muvaffak olacağına, huzursuzluklar ile boğuşacağına tabir olunur.

Kahve falında karıncadan korkmak bolluğa kavuşacağına, sarsılacağına inanılır.

Kahve falında karınca yumurtaları görmek çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, sermayesinin harcandığına değeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir