AnaSayfa / Genel / Kahve falında böcek sinek görmek

Kahve falında böcek sinek görmek

Kahve falında böcek sinek görmek işsizlerin iş sahibi olacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, bir sebeple kısa süre için de olsa sıkıntı duyulacağına, eksikliklerini kapatıp, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, emrinde çok sayıda insan çalıştırılacağına, kusurların ve günahların telafi edileceğine, hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında böcek sinek gördüyseniz:

  • Bir kadının önemli bir yardımıyla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında böcek sinek görmek ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, kişinin adeta gençleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sinek böcek görmek uzun zamandır ödeyemediği bir borçtan dolayı üzüleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında böcekler sinekler görmek sonrasında ise bu olayların bıraktığı etkileri üzerinden atacağına, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine delalet eder.

Kahve falında sinek ve böcek görmek rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, ticarette şansının yaver gideceğine, önünün açık olacağına rivayet eder.

Kahve falında zehirli sinek görmek eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, pembe gelinlik ise henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına alamet eder.

Kahve falında bir sürü kara sinek görmek kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, bu sayede hayatının çok daha iyi duruma geleceğine yorulur.

Kahve falında at sineği görmek çok büyük mutluluklar yaşanacağına, karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına alamet eder.

Kahve falında büyük bir sinek görmek eski arkadaşlarından bir kısmıyla da görüşmeyi keseceğine, parasının ve malının artacağına ve bu sayede adından da çokça söz ettireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir