AnaSayfa / Genel / Kahve falında böceğin ısırdığını görmek

Kahve falında böceğin ısırdığını görmek

Kahve falında böceğin ısırdığını görmek başka başka yerlere seyahat edeceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına, özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, garanti olacak bir yer edineceğine, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve çok ağır geçen bir hastalığın atlatılacağına, çok büyük üzüntü duyacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, sevilen bir eşyanın çalınacağına, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, onuru, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine işarettir.

Kahve falında böceğin ısırdığını gördüyseniz:

  • Olayları fazla büyütmeyin.

Kahve falında hamam böceğinin ısırdığını görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayağını böcek ısırmak aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, stres yaptığı işlerde başarıya ulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında böceğin elini ısırdığını görmek günahların af olacağına, ona yakınlaşmaya çalışacağına delalettir.

Kahve falında uğur böceğinin ısırdığını görmek büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, çok büyük ses getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kara böceğin ısırdığını görmek düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hamam böceği ısırdığını görmek çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, bilgi sahibi olunmayan bir işi çabucak kavrayarak hemen kendisini gösterecek olan fal sahibinin alkışlanacak işler yapacağına delalet eder.

Kahve falında böceklerin ısırdığını görmek iş konusunda atak yapmak için şartların uygun olmadığına, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine yorulur.

Kahve falında böceğin ısırdığını görmek cesaretini toplayarak kendini üzen ve korkutan şeylerin üzerine gideceğine, kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir