AnaSayfa / Genel / Kahve falında bit ve sirke görmek

Kahve falında bit ve sirke görmek

Kahve falında bit ve sirke görmek yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, aile  hayatında tartışmalar ve sürtüşmeler yaşanacağına, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, doktordan doktora koşturacağına, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, işi ile gündeme geleceğine, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine, sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bit ve sirke gördüyseniz:

  • Tatmin edici görünmeyen ilişki veya anlaşmaları gözden geçirmeniz gerekebilir.

Kahve falında saçta bit sirkesi görmek dertlerinin çarelerine kavuşacağına, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saçında sirke bit görmek yardımda bulunacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine inanılır.

Kahve falında kafada bit sirkesi görmek fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, yokluk ve fakirlik içinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saçta bit ve sirke görmek yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, huzurlu bir hayat için gereken şeylere sahip olduktan sonra kendisine uygun bir kısmet bulmaya çalışacağına alamet eder.

Kahve falında saçında bit sirke görmek karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine, adının lekelemek için kurulmuş kumpaslardan kendini temize çıkaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bit yada sirke görmek bilakis hiçbir eksiğinin kalmayacağına, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına alamet eder.

Kahve falında kafada sirke bit görmek sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına ve hiç olmadığı kadar sevdiği kişilerle büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, kişinin sevdiğine kavuşarak, muradına ereceğine alamet eder.

Kahve falında bit sirkesi görmek aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine ve endişe ettiği problemlerin çözüme ulaşacağına, sevilen bir kişi ile kurulan ortaklığın bozulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir