AnaSayfa / Genel / Kahve falında bit sirke öldürmek

Kahve falında bit sirke öldürmek

Kahve falında bit sirke öldürmek bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına, çözümsüz sorunları olmayacağına, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, yaptığı hataları düşünerek bir kez daha yaşamamak için ders alarak, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine, hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine ve planlayacağına, özellikle kişiyi mirastan mahrum bırakmak adına bazı çalışmalar ve kumpaslar içine girileceğine, çözmeye çalıştığı problem ya da durum içinde sürekli başa döneceğine, bir akrabadan hata görüleceğine inanılır.

Kahve falında bit sirke öldürmek gördüyseniz:

  • Duyguları ya da düşünceleri değişen veya son dakika değişiklikleri yapan kişiler nedeniyle planlarınızdan vazgeçmemelisiniz.

Kahve falında bit ve sirke öldürmek hayatını güzelleştirecek, kolaylaştıracak, ve elini bollaştıracak hayırlı menfaatlere kavuşacağına, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında bit sirke öldürmek kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, ferah bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında sirke bit öldürmek hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında bit sirkesi öldürmek zorluğa düşeceğine, zarara uğrayacağına, beklentilerinin yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında kafada sirke bit görmek bunalıma gireceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine rivayet eder.

Kahve falında kafada bit sirkesi görmek eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine ve ondan sürekli yardım görüp, iyi anlaşacağına, sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bit sirkesi görmek bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, bu sebepten ötürü eşler arasında bazı tatsızlıklar yaşanacağına, kişinin güzel işler yapacağına delalettir.

Kahve falında saçında sirke bit görmek aksiliklerin ortadan kalkacağına, kızgınlıkların geçeceğine, kişinin toplum içinde hatırı sayılır, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir