AnaSayfa / Genel / Kahve falında bisküvi satın almak

Kahve falında bisküvi satın almak

Kahve falında bisküvi satın almak eğer baba uzaktaysa ona kavuşulacağına, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, geçmişte uğradığı haksızlıklardan dolayı kendisinden af dileyecek insanlara, düşmanlardan uzak, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına, işlerinin her geçen gün düzeleceğine, kırgınlıkların sona ereceğine, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına, dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine inanılır.

Kahve falında bisküvi satın almak gördüyseniz:

  • Kaybettiğiniz sandığınız bir anda moralinizi tekrar yakalayıp durumu kurtarmanız olasıdır.İş konusunda çevrenizdeki kişiler tarafından yanlız bırakılabilir, tüm işi üstlenmek zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında bisküvi satın almak mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çikolatalı bisküvi yemek sabır gösterdiği konularda emeline kavuşarak sonunda tüm isteklerine kavuşmuş, huzurlu bir insan olacağına, zor zamanların geride kalacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kremalı bisküvi görmek içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, kırmızı kostüm kiralamak ise alınacak kötü bir haber nedeniyle uzun süre sıkıntı içine düşüleceğine inanılır.

Kahve falında bisküvi almak cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, kendisini çok büyük sürprizlerin beklediğine ve yakın bir zamanda çok şaşıracağına tabir olunur.

Kahve falında bisküvi arası lokum görmek yakın bir zaman içinde kendisini kötü bulacağı bir işe gireceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına ve herkes tarafından takdir göreceğine rivayet eder.

Kahve falında kremalı bisküvi yemek canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında bisküvili pasta görmek insanlar tarafından çok ilgi çekici bulunacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına alamet eder.

Kahve falında bisküvi lokum görmek hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına, sevilen kişilerle aranın bozulacağına, yeni bir ortama girileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir