AnaSayfa / Genel / Kahve falında kremalı bisküvi görmek

Kahve falında kremalı bisküvi görmek

Kahve falında kremalı bisküvi görmek her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, deyim yerindeyse paranın pul olacağına, yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, çok daha mutlu olunacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, kolay yoldan gelir elde edeceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kremalı bisküvi gördüyseniz:

  • Tartıştığınız kişilerin fikirleri ne olursa olsun onlara saygı göstermek zorundasınız.

Kahve falında kremalı bisküvi görmek dolayısıyla işlerin bozulacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine işarettir.

Kahve falında kremalı bisküvi yemek kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, kişinin psikolojik olarak çok etkilenip bir müddet içine kapanacağına rivayet eder.

Kahve falında kremalı yaş pasta yemek çok yüksek olmasa da kişiyi rahatsız edecek miktarda para kaybının da söz konusu olacağına, daha fazla zenginlik elde etmek için de hak olmayan kararları uygulayacağına işarettir.

Kahve falında beyaz kremalı pasta görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine ve geçici bir ayrılık yaşanacağına inanılır.

Kahve falında kremalı pasta görmek bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz krema görmek kurulan bir ortaklığın büyük kazançlara kapı açılacağına ve bol kahkahalı günler geçirileceğine, zafer ve bol kazanç getireceğine yorulur.

Kahve falında pasta kreması yapmak maddi olarak çok kayıp vereceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine yorulur.

Kahve falında krema yapmak kendisini daha rahat hissedeceğine, zor zamanlar geçireceğine, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir