AnaSayfa / Genel / Kahve falında bisiklet sürememek

Kahve falında bisiklet sürememek

Kahve falında bisiklet sürememek sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, iki tarafın da çok sevineceğine, uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine, hayırlı bir birlikteliğe yelken açılacağı, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, eline yüklü miktarda para geçeceğine, sorunların, sıkıntıların, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bisiklet sürememek gördüyseniz:

  • Doğru olamayacak kadar güzel görünen sözlere fazla önem vermemenizde fayda var.

Kahve falında birini bisiklet sürerken görmek hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşını bisiklet sürerken görmek bolluk içinde yaşamaya, kişinin maaşının yetmemesi durumunda borç almaya başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bisiklet sürerken düşmek gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde kazancının epey artacağına, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine alamet eder.

Kahve falında bisiklet sürememek karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında oğlunu araba sürerken görmek alınmış olan ve uzun zamandan beri ödenmeyen borçların kısa sürede ödeneceğine, kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kuran sürelerini okumak işi en doğru şekilde yönetmeyi başaracağına, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine inanılır.

Kahve falında otobüs süren birini görmek yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, emeklerinin boşa gideceğine işarettir.

Kahve falında babayı araba sürerken görmek çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, içini açmaya karar vereceğine ve bunun için karşısına güzel olanaklar çıkacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir