AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuran sürelerini okumak

Kahve falında kuran sürelerini okumak

Kahve falında kuran sürelerini okumak güzel bir olayı mahvedip, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, maddi sıkıntılardan kurtulup zenginleşmeye, büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına, her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine ve Allah tarafından korunacağına, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, hayırlı kişiler ile çalışıp çok kazanç sağlayacağına, işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kuran sürelerini okumak gördüyseniz:

  • Farklı yaşam tarzları, farklı kültürler veya felsefeler ilginizi çekebilir.

Kahve falında kuran sürelerini okumak kafa dağıtacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mülk süresini okumak alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, aileyle iş yapmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında buruc süresini okumak elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine, sorunların ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında asr süresini okumak korkularından kurtulacağına, hayata karşı cesaretleneceğine, işlerinin ters gideceğine, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına işarettir.

Kahve falında mülk süresini okuduğunu görmek ağız tadının ve keyfinin yerine geleceğine, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tekasür süresini okumak stresini atacağına, gerek maddi gerek de manevi anlamda mutluluğu yakalayacağına tabir olunur.

Kahve falında saffat süresini okumak kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, bu sayede yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında fatiha süresini okuduğunu görmek ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, daha rahat ve güzel bir hayat yaşanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir