AnaSayfa / Genel / Kahve falında birşey imzalamak

Kahve falında birşey imzalamak

Kahve falında birşey imzalamak yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, üzüldüğü konularda büyük bir ferahlama ve rahatlama yaşayacağına, bir sebeple fal sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına, çok büyük bazı fırsatlar yakalanacağına, sıkıntılı günler yaşayan eski kocasına destek olacağına, evindeki huzurunun yerine geleceğine, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birşey imzalamak gördüyseniz:

  • Hala bazı konular muallakta olsa da, ayağınıza gelen topa vurmanız gerekiyor.

Kahve falında bir kağıdı imzalamak zarar edilen işlerin yoluna gireceğine, kendisini çok yıpratacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sözleşme imzalamak yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, tövbe etmeye inanılır.

Kahve falında belge imzalamak kendisine olan güvenini tazeleyeceğine, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine alamet eder.

Kahve falında bir kağıt imzalamak uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına delalettir.

Kahve falında kitap imzalamak kazancın artacağına, işlerin de hafifleyeceğine, çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, hayallerinin yıkılacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine işaret eder.

Kahve falında kağıt imzalamak pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine, geniş ve bol rızık elde edeceğine, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına inanılır.

Kahve falında boş kağıt imzalamak büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine ve içinde olacağı durumdan çok memnun olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kontrat imzalamak kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına, çok sıkıntılı dönemler geçirileceğine ve hastalık ve çeşitli sorunlar ile boğuşulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir