AnaSayfa / Genel / Kahve falında lahmacun dağıtmak

Kahve falında lahmacun dağıtmak

Kahve falında lahmacun dağıtmak bundan sonrası için de tükenmeyecek bir bolluğa ve zenginliğe ulaşarak yaşamının sonuna kadar güzel yaşayacağına, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine ve çok büyük maddi zararlara uğranacağına, dişe diş savaşacağına, solmuş olan yüzünün de sonunda güleceğine, tüm düzenin alt üst olacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına ve işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında lahmacun dağıtmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızda veya maddi başlıklı konularda düşünceli davranmanın olumlu karşılığını görebilirsiniz.

Kahve falında lahmacun dağıtmak işlerin açılacağına, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, tatsızlıkların aşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında lahmacun istemek onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine yorulur.

Kahve falında birine lahmacun vermek yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine, koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına ama yaşadığı güzelliğin buna değeceğine rivayet eder.

Kahve falında lahmacun hazırlamak değişik insanlarla karşılaşacağına, arka arkaya pek çok aksilik ve zorluk ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında lahmacun ikram etmek yaptığı planların ve projelerin kendisine hayır getirmeyeceğine, yeni anlaşmalar yaparak, farklı iş alanlarına yöneleceğine işarettir.

Kahve falında lahmacun yaptığını görmek kısmetlerinin ayağına kadar geleceğine, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine tabir olunur.

Kahve falında lahmacun görmek güzel bir hayata sahip olunacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine tabir olunur.

Kahve falında lahmacun yemek yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine, o kimseyle eskisinden çok daha yakın bir ilişki kurulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir