AnaSayfa / Genel / Kahve falında birşey çizmek

Kahve falında birşey çizmek

Kahve falında birşey çizmek ruhsal olarak olumlu bir halde olunacağına, hiç hayal edilmeyecek mevkilere terfiler alınacağına, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, kalben çok rahat edileceğine, yapılan işlerde çok iyi mevkilere gelineceğine, o kişi sayesinde içine düştüğü zorluklardan kurtulmayı başaracağına, baş ağrıtacak, huzur, neşe ve keyif kaçıracak olayların yaşanacağı, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına işarettir.

Kahve falında birşey çizmek gördüyseniz:

  • Yapmak istediklerinizin bilincinde, kararlı bir şekilde hareket edeceksiniz.

Kahve falında ağaç çizmek zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hilal çizmek hayırlı adımlar atılacağına, zenginlik kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında bıçakla çizmek neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında proje çizmek dualarının kabul olacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, bekar kişilerin kendisine yüz çeviren ve duygusal olarak bağ hissettiği bir kişinin peşinden koşarak onu elde etmek için uğraşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında balık resmi çizmek hayatının da güzellikler içinde geçeceğine, atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına tabir olunur.

Kahve falında kalemle çizgi çizmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, çok zor dönemlerden geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında burun çizmek güzel gelişmeler yaşayacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birini çizmek dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir