AnaSayfa / Genel / Kahve falında biriyle yolda yürümek

Kahve falında biriyle yolda yürümek

Kahve falında biriyle yolda yürümek sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, dünya hayatından yana da razı geleceğine, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, rahata ereceğine, ferahlayacağına, atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına delalet eder.

Kahve falında biriyle yolda yürümek gördüyseniz:

  • Yeni arkadaşlar edinebilir, ilerlemenize yardımı dokunabilecek bilgilere erişebilirsiniz.

Kahve falında taşlık yolda yürümek çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz taşlı yolda yürümek onu her zaman el üstünde tutacağı gibi, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine yorulur.

Kahve falında virajlı yolda yürümek maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, başka bir şehirde yeni arkadaşlıklar kuracağına işarettir.

Kahve falında karanlık yolda yürümek iş hayatında zarara uğrayan işlerini yoluna sokacağına, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına delalettir.

Kahve falında yağmurlu çamurlu yolda yürümek üçüncü gözünün açılacağına, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine, aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine rivayet eder.

Kahve falında ışıklı yolda yürümek bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine, herkesin rahat edeceğine, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağaçlı yolda yürümek yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, büyük bir borcun altına gireceğine ve kazancının günden güne azalacağına alamet eder.

Kahve falında uzun bir yolda biriyle yürümek yaptığı bir çalışma sonucunda işlerinin düzeleceğine, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir