AnaSayfa / Genel / Kahve falında virajlı yolda yürümek

Kahve falında virajlı yolda yürümek

Kahve falında virajlı yolda yürümek sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine, çaresiz kalacağına, fal sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, bu sayede ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, mutsuz olacağına, afiyette giden düzeninden olacağına, sonrasında ise bu olayların bıraktığı etkileri üzerinden atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında virajlı yolda yürümek gördüyseniz:

  • Bir iş birliği ilginizi çekebilir.

Kahve falında virajlı yolda yürümek kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, huzura ereceğinize, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine alamet eder.

Kahve falında virajlı yolda araba kullanmak yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, içine düştüğü kötü durumdan ötürü kendisini suçlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında virajlı yolda gitmek haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine yorulur.

Kahve falında virajı alamamak elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine, işlerinin yoluna gireceğine, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına rivayet eder.

Kahve falında viraja girmek uzun bir müddet sıkıntı yaşanacağına, bazı konularda takıntı derecesinde özenli gösterileceğine ve hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda önemli bir adım atılacağına delalet eder.

Kahve falında arabayla viraja girmek kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine, bundan sonra onlarla mutlu ve mesut yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında virajlı yol görmek içine düşeceği zorluklardan kendisini ancak yine onun kurtaracağına, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında viraj görmek sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, işlerinin yolunda gideceğine, şansının hep açık olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir