AnaSayfa / Genel / Kahve falında karanlık yolda yürümek

Kahve falında karanlık yolda yürümek

Kahve falında karanlık yolda yürümek işlerinde ve çalışmalarında yalana dolana ve üçkağıda başvuracağına, ağzının tadının bozulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, kazancın arttırılacağına, ekmeğinin verimli olacağına, şükredeceğine işaret eder.

Kahve falında karanlık yolda yürümek gördüyseniz:

  • Ani harcamalar artıyor veya mevcut maddi gelişmeler dikkat gerektiriyor.

Kahve falında karanlıkta yolda yürümek ahireti unutup dünyaya yaklaşmaya, eksik olan yanının tamamlayacağına ya da kendisini yetersiz gördüğü bir konuda geliştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında karanlık dar yolda yürümek ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, sağlıklı ve mutlu bir kişi olarak refah içinde yaşayacağına işarettir.

Kahve falında karanlık yolda tek başına yürümek kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına, müsriflikten kaçınıp, tutumlu bir yaşam süreceğine işaret eder.

Kahve falında karanlık yolda yürümek sürekli stres ve sinir içinde olacağına, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karanlık bir yolda yürümek onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, uzunca bir zaman çektiği sıkıntılardan ötürü uğradığı zararı kapatacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karanlık yolda kaybolmak kişinin çalıştığı yerde hakkında çıkarılan laf, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, böylece kendisini kötü durumlara düşürmek isteyen insanları şaşırtıp kendisinden uzaklaştıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında karanlık yolda koştuğunu görmek mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine bu sayede işinde hem muvaffak hem de mutlu olacağına, tatsız haberlerin alınacağına delalet eder.

Kahve falında karanlık bir yolda koşmak çok uzun bir zaman boyunca her işinde büyük başarılar kazanacağına, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir