AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdık biriyle sözlenmek

Kahve falında tanıdık biriyle sözlenmek

Kahve falında tanıdık biriyle sözlenmek kişinin maddi zarara uğrayacağına, yüksek bir makamı olacağına, hırsla ve büyük bir inançla ilerleyeceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına, keyfin ve geçimin kalmayacağına, kötü gününden de geri duracağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, kendisine yeni kısmetler sunacağına ve aza kanaat etmesi durumunda çoğu kendisine nasip edeceğine rivayet eder.

Kahve falında tanıdık biriyle sözlenmek gördüyseniz:

  • Sağlık yönünden endişelenme eğiliminde olabilirsiniz.

Kahve falında tanıdık biriyle sözlenmek zora girmiş bir işin düze çıkacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, kötü noktalara geleceğine, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına yorulur.

Kahve falında eşinin sözlendiğini görmek sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine işarettir.

Kahve falında arkadaşının sözlendiğini görmek dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, zor günler geçirileceğine, sorunlarının tamamen biteceğine ve dert ettiği tüm problemlerin ve olayların hayra çıkacağına delalet eder.

Kahve falında zorla sözlendiğini görmek çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine, çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına, müşkül durumların üstesinden geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinle sözlenmek gülüp eğleneceğine, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına, tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına delalettir.

Kahve falında yüzük takmak sözlenmek kazancını hiç ummadığı kadar arttıracağına, kazancının azalmayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine işarettir.

Kahve falında sevdiği kişiyle sözlenmek yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evliyken başkasıyla sözlenmek yaptığı başarılı ve büyük çalışmalar sayesinde işlerini yoluna sokacağına, sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, bu bereketin hanesine de yansıyacağına, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir