AnaSayfa / Genel / Kahve falında birisiyle sözlenmek

Kahve falında birisiyle sözlenmek

Kahve falında birisiyle sözlenmek mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine, ele geçen fırsatların heba edileceğine, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, yeni bir ilişki yaşanacağına, âlim kimselerden feyz alacağına, insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine ve kötü bir kişi olup herkesi korkutarak para kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında birisiyle sözlenmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız ya da sevgi temalı ilişkiler stresi azaltabilir.

Kahve falında sözlenmek nişanlanmak sevdiği kimseden hayır göreceğine, övgü dolu sözler işiteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevgilisiyle sözlenmek eşi tarafından yüceltileceğine, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, iflas edeceğine delalet eder.

Kahve falında eşinin sözlendiğini görmek ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, yoklukları ve hastalıkları unutacağına işarettir.

Kahve falında eski sevgilisiyle sözlenmek yenilgiye uğramış hissedeceğine, sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine yorulur.

Kahve falında sevmediğin biriyle sözlenmek zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine ve bolluk içinde bir hayata sahip olunacağına, hem hayatının kurtulacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında tanımadığı biriyle sözlenmek kendisine yöneltilecek övgü dolu sözler sayesinde moralinin düzeleceğine, çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine inanılır.

Kahve falında sevdiğinle sözlenmek ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına ve akıl danışmak için birçok insanın fal sahibine geleceğine, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine delalettir.

Kahve falında kendinin sözlendiğini görmek işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, sorunlarını çözebileceğine, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir