AnaSayfa / Genel / Kahve falında biriyle saç baş kavga etmek

Kahve falında biriyle saç baş kavga etmek

Kahve falında biriyle saç baş kavga etmek ancak daha sonra gerçekleri öğrendiğinde bu kişi ile olan tüm irtibatını keseceğine ve adını temize çıkaracağına, şansının her zaman yaver gideceğine, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına, çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, rahatının yerine geleceğine, mutluluğunun da artacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, işinin gücünün hal yoluna gireceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine, sorunların sürekli artacağına, geçimi zorluklarla kazanacağına delalettir.

Kahve falında biriyle saç baş kavga etmek gördüyseniz:

  • Ruhsal anlamda yeni bir boyuta geçebilirsiniz.

Kahve falında saç saça baş başa kavga etmek kendisini daha iyi bir çevreye sokacağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine yorulur.

Kahve falında biriyle saç baş kavga etmek yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına alamet eder.

Kahve falında saç baş kavga etmek zor durumda bırakacağına, huzursuz geçen bir dönemin son bulacağına alamet eder.

Kahve falında kendini başı açık ve saçı uzun görmek sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, kimseye borçlanmayacağına işaret eder.

Kahve falında saç baş dövüşmek sözünü dinleyecek çok sayıda insan olacağına, keyfinin ve huzurunun kaçacağına tabir olunur.

Kahve falında saç başa girmek ayağını yorganına göre uzatmaması ve önlem almaması halinde icra gibi kötü bir olay yaşanacağına, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saç baş görmek ekonomik olarak darlığa düşeceğine, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saç baş yolmak atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, eş, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir