AnaSayfa / Genel / Kahve falında konuşan heykel görmek

Kahve falında konuşan heykel görmek

Kahve falında konuşan heykel görmek verilen sözlerin yerine getirileceğine, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, belaya ve derde düşeceğine, gönlünün ferahlayacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine, yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, çok zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, evindeki ve işindeki verimin azalacağına yorulur.

Kahve falında konuşan heykel gördüyseniz:

  • Kendinizi frenleyemezseniz büyük bir tatsızlık yaşayabilirsiniz.

Kahve falında konuşan heykel görmek kendisini iyi hissetmeyeceğine, özellikle iş konusunda büyük paralar kazandıracak girişimlerde bulunulacağına işarettir.

Kahve falında asker heykeli görmek büyük bir sabır göstererek kendisini kötü olaylar ve tartışmaya girmekten koruyacağına, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına alamet eder.

Kahve falında erkek heykel görmek mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında heykel kırmak tekin olmayan yollara parasını ve malını harcayacağına, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına işaret eder.

Kahve falında yıkılan heykel görmek musibetlerin yaşanacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında atatürk heykelini görmek üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına, şansın önünün kesileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında keçi heykeli görmek isteklerinin erteleneceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında at heykel görmek işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına, yeni bir ortama girileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir