AnaSayfa / Genel / Kahve falında biriyle iyi anlaşmak

Kahve falında biriyle iyi anlaşmak

Kahve falında biriyle iyi anlaşmak işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, bu yüzden aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, manevi olarak haz alacağı kadar zafer kazanacağına, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına ve var olan borçlarının kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine, aksiliklerin başgöstereceğine, mesleği sayesinde her yerde ayrıcalık ve saygı göreceğine işarettir.

Kahve falında biriyle iyi anlaşmak gördüyseniz:

  • Kıskanç ya da sizi yanlış yönlendiren kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında iyi anlaşmak hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, kaybettiği herşeye geri kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında düşmanla iyi anlaşmak maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında biriyle çok iyi anlaşmak uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine, sıkıntılardan çok bunalmış kişilerin yüzünü güldürecek gelişmeler yaşanacağına inanılır.

Kahve falında biriyle iyi anlaşmak rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına, elinde bulunan imkânları boşa harcayacağına işarettir.

Kahve falında şeytanla anlaşmak rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine ve bazı ödemelerini ertelemek zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında düşmanla anlaşmak duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hastayken iyileştiğini görmek çevresinin genişleyeceğine, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, hayatının da herkesin imreneceği ve sahip olmak isteyeceği kadar güzel geçeceğine inanılır.

Kahve falında iyi bir lise görmek önümüzdeki günlerde bir sıkıntı atlatacağınıza, ona yakınlaşmaya çalışacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir