AnaSayfa / Genel / Kahve falında biriyle çok iyi anlaşmak

Kahve falında biriyle çok iyi anlaşmak

Kahve falında biriyle çok iyi anlaşmak ancak o zaman rahat bir nefes alacağına, yeniden sulh ortamının sağlanacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine, kötü günlerinde bu kimselerin kendisine destek vereceğine, malının, parasının ve canın güvende olacağına, kendini insanlara yardım etmeye adayacağına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında biriyle çok iyi anlaşmak gördüyseniz:

  • Maddi konularda ani hareketlerden kaçının.

Kahve falında biriyle çok iyi anlaşmak Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, kötü duygularını yeneceğine ve huzurlu olacağına alamet eder.

Kahve falında düşmanla iyi anlaşmak kişinin her işi severek yapacağına, içinde bulunduğu sıkıntılardan herhangi bir zorluk çekmeden kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında iyi anlaşmak imkânların çok daha iyi olacağına, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında biriyle iyi anlaşmak yapılan hataların telafi edileceğine, şansın yaver gideceğine, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına, çok büyük çalışmalar yapılacağına ve bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine yorulur.

Kahve falında şeytanla anlaşmak bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında düşmanla anlaşmak yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında kanser olup iyileşmek güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, malının artacağına delalet eder.

Kahve falında derslerden iyi not almak endişelerin yerini mutluluğun alacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine, canını sıkan şeyleri yeneceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir