AnaSayfa / Genel / Kahve falında berrak havuza girmek

Kahve falında berrak havuza girmek

Kahve falında berrak havuza girmek yeni arkadaşlıklar kuracağına, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, eğer iş için seyahat edilecekse gidilen yerde netice alınamayacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, yeni çalışmalar ortaya konacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, rızık elde edeceğine yorulur.

Kahve falında berrak havuza girmek gördüyseniz:

  • Hesapta olmayan bir buluşma gerekebilir.

Kahve falında berrak havuza girmek bazen umutlarını yitireceğine bazen de yaşayacağı sürpriz ve müjdeli gelişmeler sayesinde yeniden hayal kuracağına, kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, sorunlu bir durumla karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında berrak bir havuz görmek işlerinin kötüye gideceğine, bundan hayır göreceğine inanılır.

Kahve falında berrak havuzda yüzmek çok zor durumlara düşeceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına, çok hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında berrak havuz görmek çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, çok rahat bir şekilde çalışacağına yorulur.

Kahve falında berrak suya girmek büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine, ekonomik olarak büyük darbe alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında berrak suyun içine girmek kötüyse düzeleceğine, yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına inanılır.

Kahve falında temiz berrak suya girmek alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine, kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına inanılır.

Kahve falında berrak denize girmek Allah’ın kişiye sayısız lütuflar ve fırsatlar sunacağına, büyük bir tartışma yaşayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir