AnaSayfa / Genel / Kahve falında hacca gidecek olmak

Kahve falında hacca gidecek olmak

Kahve falında hacca gidecek olmak ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, sosyo ekonomik durumunun iyileşeceğine, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, fal sahibinin eskisine göre çok daha akılcı ve mantıklı davranarak, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine, maddi anlamda çok ileri gidileceğine, gönlünün ferahlarken bedeninin de şifaya kavuşacağına, galibiyetlerinin de çoğalacağına inanılır.

Kahve falında hacca gidecek olmak gördüyseniz:

  • Sağlık konusunda dikkatli olmanız gerekmektedir.

Kahve falında hacca gidip ağlamak büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, ancak kişinin bu sıkıntı sonrasında özeleştiride bulunarak, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine tabir olunur.

Kahve falında haca gideceğini görmek çok zor günler geçireceğine, zorlukların baş göstereceğine, dertlerin artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hacca gideni uğurlamak elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, büyük bir adım atılacağına alamet eder.

Kahve falında eşiyle hacca gitmek zor geçen bir dönemin yakın zaman içinde biteceğine, çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına, duyulan üzüntü ve yardıma ihtiyacı olan insanlara Allah’ın izni ile en iyi şekilde yardım edileceğine rivayet eder.

Kahve falında hacca gitmek ve orada ölmek endişe verici olaylar yaşanacağına, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında annemle hacca gitmek peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, alacaklarını tahsil edeceğine işaret eder.

Kahve falında atla hacca gitmek çalışmaları ile takdir toplayacağına, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hacca gidecek olmak uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına ve hasret gidereceğine, tövbelerinin Allah’a ulaşacağına bu sayede sıkıntılarının, sorunlarının, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir