Kahve falında biriyle flört etmek

Kahve falında biriyle flört etmek tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, işinin ehli durumuna geleceğine, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine, yanlış yönde kararlar verileceğine, dertlerin günden güne artacağına, insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine ve hayırlı bir evlilik yapacağına delalet eder.

Kahve falında biriyle flört etmek gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız, bir arkadaşınızın olumsuz yönlendirmeleri yüzünden kendinizi üzebilirsiniz.

Kahve falında bir erkekle flört etmek mevcut konforunun da devam edeceğine, yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına yorulur.

Kahve falında bir kızla flört etmek etrafındaki bazı kişilerden çok büyük ihanetler göreceğine, kendisini tanımasında, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına alamet eder.

Kahve falında ünlü biriyle flört etmek elini altına koyduğu her taşın altından Allah’ın izniyle sağ salim çıkacağına, kederini, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına delalet eder.

Kahve falında eşinin başkasıyla flört ettiğini görmek rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, sahip olmak istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına işarettir.

Kahve falında flört etmek çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan fal sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına yorulur.

Kahve falında başbakanla flört etmek sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, bu kişiyi bulduğunda yavaş ama sağlam adımlar ile ilerleyeceğine,  çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına yorulur.

Kahve falında biriyle flört etmek hayatının bereketli ve verimli olacağına, ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine işaret eder.

Kahve falında birisiyle flört etmek yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top