Kahve falında bir erkekle flört etmek

Kahve falında bir erkekle flört etmek mutlu ve rahat bir hayat süreceğine, yakın bir kimsenin işle ilgili yapacağı bir yorumdan ötürü moralin iyice bozulacağına, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine, çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, büyük başarılara imza atacağına, sahip olacağı yaşanılır hayat sayesinde geçmişte çektiği tüm çileleri, yoklukları ve hastalıkları unutacağına, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, bolluk ve bereketin artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir erkekle flört etmek gördüyseniz:

  • Olan biten rutini bozan olaylara sinirlenmek veya hatalı yerleri onarmaya çalışmak yetmeyebilir.

Kahve falında bir erkekle flört etmek büyük bir kazanca sahip olacağına, bu sayede büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına işarettir.

Kahve falında flört etmek her türlü kötülükten uzakdurulacağına, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine tabir olunur.

Kahve falında başbakanla flört etmek kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eşinin başkasıyla flört ettiğini görmek bugüne kadar kendisine müsamaha gösteren ailesinin artık destek vermeyeceğine, hayal kırıklığına düşeceğine, umduklarını bulamayacağına rivayet eder.

Kahve falında bir kızla flört etmek kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, bolluğa, berekete, zenginliğe ve servet sahibi olmaya alamet etmektedir.

Kahve falında ünlü biriyle flört etmek rahat erileceğine, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine rivayet eder.

Kahve falında birisiyle flört etmek sahte arkadaşlıklardan kurtularak çok daha kalıcı dostluklar edineceğine, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına delalet eder.

Kahve falında biriyle flört etmek sevilen ve iyi anılan kimse olacağına, çözülmeyen bir mal davası nedeniyle mahkemeye taşınacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top