AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kızla flört etmek

Kahve falında bir kızla flört etmek

Kahve falında bir kızla flört etmek gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına, nasibin bollaşacağına, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, sıkıntılarının biteceğine, eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına, sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine rivayet eder.

Kahve falında bir kızla flört etmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerle ilişkilerinizde daha esnek olmanızda fayda var.

Kahve falında bir kızla flört etmek kendisiyle ilgili olmayan işlerin kendisine mal edilmesine ve bu nedenle de çok gergin günler geçireceğine, muradına ereceğine ve daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına delalettir.

Kahve falında biriyle flört etmek işinin ehli durumuna geleceğine, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eşinin başkasıyla flört ettiğini görmek sevdiğini söyleyeceğine, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine rivayet eder.

Kahve falında ünlü biriyle flört etmek kötü noktalara geleceğine, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine delalet eder.

Kahve falında bir erkekle flört etmek işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, büyük adımlar atılacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birisiyle flört etmek trend olan bir markanın başına geçileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına, arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine inanılır.

Kahve falında flört etmek kasasının ağırlaşacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine, zahmet verecek bir durumun ortasında kalınacağına alamet eder.

Kahve falında başbakanla flört etmek dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına, kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, zor durumların biteceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir