AnaSayfa / Genel / Kahve falında biriyle dost olmak

Kahve falında biriyle dost olmak

Kahve falında biriyle dost olmak işlerinin bozulacağına, bilincin artacağına, düşmanların yenilgiye uğratılacağına, beklemediğiniz bir yerden elinize geçecek paraya, işini kaybedeceğine ve ekmeğinden olacağına, geçim sıkıntısının, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, gururlu bir hayat süreceğine ve prensiplerinden taviz vermeden kendi bildiği gibi düzgün bir şekilde yaşayacağına, kısmetlerinin ayağına kadar geleceğine işaret eder.

Kahve falında biriyle dost olmak gördüyseniz:

  • Parayla ilgili konularda fazla açılmaktan kaçınının.

Kahve falında dostunun öldüğünü görmek çok günah işleyeceğine, günahlarından kurtulmak için Allah’a sığınacağına inanılır.

Kahve falında dost edinmek ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, gelişmelerin olacağına, bazen umutlarını yitireceğine tabir olunur.

Kahve falında bir dostun öldüğünü görmek yeni bir sosyal çevreye girileceğine, zarar edilen işlerin düzeleceğine, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına delalet eder.

Kahve falında eş dost görmek borçlarından kurtulacağına, kişilerle arasının fena şekilde açılacağına alamet eder.

Kahve falında dost görmek çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına, canını ve malını hiçe sayacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine işaret eder.

Kahve falında dostunu ağlarken görmek sevdiği kişilere kavuşacağına, gelecek günlerde yeni gelir kapılarınızın açılacağına alamet eder.

Kahve falında eski bir dost görmek pembe gelinlik ise henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında düşmanının dost olduğunu görmek her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına, emeğinden hayır göreceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir