AnaSayfa / Genel / Kahve falında birlikte yürümek

Kahve falında birlikte yürümek

Kahve falında birlikte yürümek kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, işlerinin bollaşacağına, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, işlerinin daha da iyi olacağına, kalp kırıklığı olacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, hasta olacağına, üç kuruş maaşa kıt kanaat yaşamak zorunda kalacağına yorulur.

Kahve falında birlikte yürümek gördüyseniz:

  • Elinizde iyi kartlar olması onları en iyi şekilde kullanacağınızı garanti edemez, sadece oyunu kolaylaştırabilir.

Kahve falında biriyle birlikte yürümek işinin başına geçeceğine, huzursuzluk içinde ve sorunlu günler yaşanacağına inanılır.

Kahve falında ölüyle birlikte yürümek rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, kendi mutluluğunu sağlamak için her şansı değerlendirip, riske atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birlikte yürümek sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında abiyle birlikte olmak çevresinde de böyle kimselerin bulunacağına, çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evli biriyle birlikte olmak çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, dertlerinin sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölüyle birlikte olmak çalışma hayatında bazı sorunların yaşanacağına, zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiği kişiyle birlikte olduğunu görmek hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine delalettir.

Kahve falında erkek erkeğe birlikte olmak uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, imkânlarının çoğalacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir