AnaSayfa / Genel / Kahve falında birlikte yüzmek

Kahve falında birlikte yüzmek

Kahve falında birlikte yüzmek zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, kavgalı durumların nihayete ereceğine, mutluluğu uzakta aramaktan vazgeçeceğine, yolunun ve geleceğinin açık olacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine, kişinin kendi hayatına yeni yönler vermek adına girişimlerde bulunacağına, fırsatların istenmeden harcanacağına, parasının pul, malının da hiç olacağına, fakirleşeceğine yorulur.

Kahve falında birlikte yüzmek gördüyseniz:

  • Sizin dışınızda gelişen aksamalara karşı da toleranslı olmalısınız.

Kahve falında balıklarla birlikte yüzmek yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında birlikte yüzmek amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine, zaman bulmakta zorlanacağına tabir olunur.

Kahve falında biriyle birlikte yüzmek şansının ve kısmetinin kendisinden yana gideceğine, mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yunusla birlikte yüzmek kendisini çok rahat edeceği bir dönem içinde bulacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına delalettir.

Kahve falında erkek erkeğe birlikte olmak rakiplerini ve düşmanlarını kendinden uzak tutacağına, zorlukların ve tartışmaların aşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşla birlikte olmak hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine, hayatın yoluna gireceğine, ticaretin değer ve hız kazanacağına yorulur.

Kahve falında birlikte çalışmak sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eşiyle birlikte olduğunu görmek moralinin genel olarak yerinde olacağına, başarılı bir kişi olacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir