AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşınla beraber ağlamak

Kahve falında arkadaşınla beraber ağlamak

Kahve falında arkadaşınla beraber ağlamak verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, zaman içinde daha güzel günler göreceğine, iş hayatındaki başarılarının artacağına, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına, bir sebeple çok zorlanacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine, yeniden düzen kurmaya yol açtığına delalet ettiğini söyler bazıları ise iyi giden hayatın bozulmasına, düzenin alt üst olmasına ve fal sahibinin zarar edeceğine, bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, alacağınız bir davetin sizi sevindireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşınla beraber ağlamak gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız, bir süredir ihmal ettiğiniz dostlarınızı aramanız gerekiyor.

Kahve falında arkadaşınla beraber ağlamak kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında ölüyle beraber ağlamak sürpriz gelişmeler yaşayacağına, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine, büyük sorunlar ile boğuştuğu bir dönemde kendisini çok üzecek bir olayla karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında eşiyle beraber ağlamak moral bulacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyle beraber ağlamak her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına, borçların kapanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş biriyle beraber ağlamak elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğine sarılarak beraber ağlamak işlerin büyüyeceğine, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine inanılır.

Kahve falında biriyle beraber ağlamak kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, garanti olacak makama oturacağına, kariyer edineceğine, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına işaret eder.

Kahve falında anneyle beraber ağlamak bazıları için bir bebek sahibi olacağı müjdesini alacağına, üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir