AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğinle sözlenmek

Kahve falında sevdiğinle sözlenmek

Kahve falında sevdiğinle sözlenmek aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, yüz güldürecek, sevince ve heyecana vesile olacak haberler almaya, günahların af olacağına, çok mutlu olup, tüm sıkıntılarından, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına, huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına ve geleceğinin kendisine hayır getireceğine, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, etrafındaki insanlar yüzünden adının lekeleneceğine, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, kişinin çevresinde zenginliği ile nam salacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğinle sözlenmek gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz, karşı cins ilişkilerinde tam olarak şanslısınız.

Kahve falında sevdiğin kişiyle sözlenmek hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına, şansının bahtının açılacağına, geleceğinin de umut vadedeceğine inanılır.

Kahve falında sevdiğinle sözlenmek yaşanan eksikliklerin giderileceğine, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğin kişiyle sözlendiğini görmek hayrını göremediği kazancıyla beraber bir sürü hastalıkla ve kazayla da uğraşmak zorunda kalacağına, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine işarettir.

Kahve falında sevdiğin insanla sözlenmek bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, işinden çıkarılacağına, sorunların gittikçe artacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğinin sözlendiğini görmek sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinle sözlendiğini görmek kazancın kısa bir zaman içinde elden çıkacağına, hayatındaki kasırgaların ve fırtınaların dineceğine delalettir.

Kahve falında sevdiği kişiyle sözlenmek tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, büyük bir ortaklığa girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin sözlendiğini duymak şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, herşeyin iyi olması için mücadele edeceğine ve bu yolda bir an olsun yorulmayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir