AnaSayfa / Genel / Kahve falında birisiyle barıştığını görmek

Kahve falında birisiyle barıştığını görmek

Kahve falında birisiyle barıştığını görmek maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, zarar getirecek bir kişi ile bağların koparılacağına, daima önüne bakacağına, tüm olumsuz elektriğinden arınacağına, yüzünün güleceğine, kısmetlerinin açılacağına, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, üzücü durumların kişiyi yıpratmasına izin vermeden yok edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birisiyle barıştığını gördüyseniz:

  • Bazı konularda harekete geçmek için sabırsızlanıyorsunuz.

Kahve falında eski sevgiliyle barışmayı görmek iş hayatında büyük atılımlar yapacağına ve çok büyük başarılar ile birlikte kazançlar elde edeceğine, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında küs olduğun biriyle barıştığını görmek istediği her şeyi kolayca alabileceğine, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine delalet eder.

Kahve falında ayrıldığın kişiyle barıştığını görmek mutlu günler yaşanacağına, sevinileceğine, başını ağrıtan ve kendisini üzen olayları atacağı doğru adımlar ve vereceği hayırlı kararlar sayesinde yakın bir zaman içinde çözeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında düşmanıyla barıştığını görmek büyük kazançlar elde ederek uzun yılardan beri hayal ettiği ve hep sahip olmak istediği şeyler için kullanacağına, maddi kayba uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında küs olduğu arkadaşıyla barıştığını görmek zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına ve rahata edeceği bir döneme gireceğine, falı kapatan kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında küslerin barıştığını görmek daha sonra da bunu nasıl yaptığına inanamayacak duruma gelerek kendisini tenkit edeceğine, rakiplerin alt edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına rivayet eder.

Kahve falında barışma görmek bir sebeple çok üzücü ve yorucu bir dönem geçireceğine, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine delalet eder.

Kahve falında barış çiçeği görmek zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, başarısının çoğalacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir