AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayrıldığın kişiyle barıştığını görmek

Kahve falında ayrıldığın kişiyle barıştığını görmek

Kahve falında ayrıldığın kişiyle barıştığını görmek onlarla artık hep bir arada olunacağına, yardıma ihtiyaç duyacağına, aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine ve sevdiği kişileri de yanına alarak çok başarılı işlere imza atacağına, ona şifa olmayacağına ve rahatlık getirmeyeceğine, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına rivayet eder.

Kahve falında ayrıldığın kişiyle barıştığını gördüyseniz:

  • Ağır ilerleyen bir ilişkinizde sizin ya da karşı tarafın egoizmi yüzünden geçici bir dargınlık yaşanması olasıdır.

Kahve falında ayrıldığın kişiyle barıştığını görmek kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, mallarını kaybetme riskiyle karşılaşacağına ve kötü bir dönemden geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayrıldığın sevgiliyle barıştığını görmek uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına ve hastalıkların kişiyi yataklara düşürecek kadar ağır bir şekilde seyredeceğine, uzun bir süre boyunca çekeceğine delalettir.

Kahve falında ayrıldığı eşiyle barıştığını görmek tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, çok büyük bir özgüvene sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında ayrıldığı kocasıyla barıştığını görmek üzüntülü günler yaşanacağına, arkadaşının çok üzücü bir duruma düşmesine ve zarar görmesine engel olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayrıldığı sevgiliyle barıştığını görmek gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında eski sevgiliyle barışıp tekrar ayrılmak istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayrıldığın eşinle barıştığını görmek kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, hasta ise iyileşeceğine delalet eder.

Kahve falında küs olduğu kişiyle barıştığını görmek büyük üzüntüler yaşayacağına, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir