AnaSayfa / Genel / Kahve falında nun harfi görmek

Kahve falında nun harfi görmek

Kahve falında nun harfi görmek kısmetli bir işe atılmaya, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, yeni fikirler ve düşünceler ile gireceği yeni bir işte şimdiye kadar görülmemiş bir başarı elde edeceğine, yaptığı çalışmalar ile hayırlı işlere imza atacağına, maddi olarak zayıflayacağına, geri plana düşeceğine, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, atılan adımlar sayesinde kaybedilen kazancın, mal ve mülkün telafi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında nun harfi gördüyseniz:

  • Bazı konularda hayal kırıklıklarınız olabilir.

Kahve falında harfli yüzük görmek çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında şın harfi görmek kendisine yeni bir hayat kuracağına, yeni bir sosyal çevreye gireceğine, büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine işaret eder.

Kahve falında isim baş harfi görmek kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, insanları daha olumsuz hallere düşüreceğine inanılır.

Kahve falında harf görmek iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, sorunların üstüste geleceğine, iş ve mekan değiştireceğine işarettir.

Kahve falında dad harfini görmek kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine tabir olunur.

Kahve falında kurandan harfler görmek deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine, kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına, ev içinde yaşayacağı bazı sorunlar nedeni ile zor günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında alnında harf görmek elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, hayatının daha kolay hale geleceğine, uzun yıllar boyunca çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kuran harflerini okumak aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, kısa süre içinde işten çıkılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir