AnaSayfa / Genel / Kahve falında zarar vermek

Kahve falında zarar vermek

Kahve falında zarar vermek hoş olmayan sözler işiteceğine bu nedenle de hem gergin hem de üzgün olacağına, kudretli ve hikmetli kimse olacağına, kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine, başarısına engel olacak kimseleri de bertaraf edeceğine, mutluluk, sevinç ve neşe verecek müjdeli bir haberin geleceğine, yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, içini açmaya karar vereceğine ve bunun için karşısına güzel olanaklar çıkacağına delalet eder.

Kahve falında zarar vermek gördüyseniz:

  • Aniden ortaya çıkan kişiler size tam bir kurtarıcı gibi görünebilirler.Bu kişiler sayesinde zor bir durumu arkanızda bırakabilir veya rekabet gerektiren konular varsa, kazanan taraf olabilirsiniz.

Kahve falında şeytanın zarar verdiğini görmek etrafındaki bazı kişilerden çok büyük ihanetler göreceğine, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine işarettir.

Kahve falında arabaya zarar vermek bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, ancak bunun için bir hayli geç kaldığına da alamet olan fal, güvenilip sır paylaşılan kimselerin, bu bilgileri fal sahibini arkadan vurmak için kullanacağına yorulur.

Kahve falında sevdiklerine zarar vermek hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, yeni kişilerle tanışacağına delalet eder.

Kahve falında zarar etmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında zararsız köpek görmek yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında zararsız yılanlar görmek yaşantısının çok daha kolay ve konforlu hale geleceğine, bunun kendisine büyük mutluluk ve cesaret olacağına delalet eder.

Kahve falında zarar vermeyen yılan görmek mutluluğa giden yolu bulacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine yorulur.

Kahve falında arkadaşından zarar görmek bir sağlık sorunu yüzünden uzun bir süre boyunca hayata ara verileceğine, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir