AnaSayfa / Genel / Kahve falında birisine yalvarmak

Kahve falında birisine yalvarmak

Kahve falında birisine yalvarmak kazanılan paraların hayır için kullanılacağına, gerçek dostluklardan ve sevgiden uzak bir hayat süreceğine, atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına ve bu kadar sorun varken daha kötü ve düzensiz bir dönem geçireceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, şanssızlığa rast geleceğine ve kısmetsizlik içinde kalacağına, bir sebeple hiç istemediği halde büyük sıkıntılar yaşayacağı bazı durumlara düşeceğine, büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında birisine yalvarmak gördüyseniz:

  • Tecrübeniz sizden çok fazla talepleri olan kişileri bertaraf etmenize yardım edebilir.

Kahve falında eski sevgilinin yalvardığını görmek ters giden bazı durumların düzeltileceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, işinden çıkarılacağına delalettir.

Kahve falında kocaya yalvarmak sıkıntı çekeceğine, kişinin günahlarına tövbe etmesi rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliye yalvarmak kısa zamanda zararlarını telafi edeceğine ve başarıdan başarıya koşacağına, moralinin düzeleceğine ve ağız tadı içinde bir yaşama kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında anneye yalvarmak hayalini kurduğu işin başına geçeceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına tabir olunur.

Kahve falında sevgilinin yalvardığını görmek üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında düşmanına yalvarmak iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında azraile yalvarmak düşüncesiz adımlar attığı ve fevri davrandığı sürece de kötü olaylar yaşayacağına, yönetici veya patron koltuğuna oturacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağlayıp yalvarmak deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine ve oturduğu makamın da sarsılmayacağına, hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir