AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağlayıp yalvarmak

Kahve falında ağlayıp yalvarmak

Kahve falında ağlayıp yalvarmak ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine, maddi ve manevi olarak düştüğü sıkıntılardan eş, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına, yapılacak işlerde hep dikkatli ve ayık olunması gerektiğine ve ancak bu şekilde kazanç elde edileceğine, o kişilerden güzel sözler duyulacağına ve jestler görüleceğine, varolan borçların ödeneceğine, kazançların artacağına, iş dünyasında haksızlığa uğranacağına, maddi ve manevi zarara uğranacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine, uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine işaret eder.

Kahve falında ağlayıp yalvarmak gördüyseniz:

  • Aranızda yaş farkı olan kişiler veya yaşça küçük tanıdıklar alacağınız kararlarda etkili olabilir.

Kahve falında ağlayarak yalvarmak eğer işsizse iş bulacağına, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine işaret eder.

Kahve falında birine ağlayarak yalvarmak makamının artacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine delalet eder.

Kahve falında ağlayıp yalvarmak çalışma hayatında çok başarılı olarak çok para kazanılacağına, kısa süre içinde yalnız kalınacağına işaret eder.

Kahve falında küs olduğun birine yalvarmak yenisinin başlayacağına, sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına işaret eder.

Kahve falında ölüye yalvarmak yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir erkeğe yalvarmak sorunlarını, sıkıntılarını, geride bırakacağına, fena insanlar ile bazı sorunlar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında birine yalvardığını görmek mutluluk ve huzur bulacağına, toplum içinde kendine saygıdeğer bir yer sağlamak rivayet eder.

Kahve falında yabancı birine yalvarmak gelirini artırmak için giriştiği işlerden istediğinin de üzerinde müspet sonuçlar alacağına, sermaye elde edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir