AnaSayfa / Genel / Kahve falında birisine saldırmak

Kahve falında birisine saldırmak

Kahve falında birisine saldırmak sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına, zor günler geçireceğine, kafa dinleyeceğine, yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine, borçluysa borcunu ödeyeceğine, eğlenceli mekânlara gideceğine, uzun bir zaman önce büyük bir tartışma yaşadığı bir kişinin kendisine kurduğu tuzakları bozacağına, hikmetli ve âlim insanlar arasında yer alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birisine saldırmak gördüyseniz:

  • Güvenle ilgili konular ön planda, size söylenenleri dikkatle dinlemeniz sonu fiyasko olabilecek olayların telafisini sağlayabilir.

Kahve falında baykuşun saldırdığını görmek evlatların da ilim irfan sahibi kimseler olacaklarına, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına, onu cesaretlendireceğine tabir olunur.

Kahve falında atın saldırdığını görmek ancak bu kötülüğü yakınlarının desteği sayesinde kolaylıkla atlatacağına, yeni ve daha büyük hedeflere göz dikileceğine rivayet eder.

Kahve falında yılanların saldırdığını görmek iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, dertlerin biteceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine işaret eder.

Kahve falında aslanın birine saldırdığını görmek kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına rivayet eder.

Kahve falında keçinin saldırdığını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine, yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına yorulur.

Kahve falında birinin sana saldırdığını görmek başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birisine saldırmak anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine ve hayalleri süsleyen ve herkesin sahip olmak istediği bir bebeğe sahip olunacağına, kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına inanılır.

Kahve falında kılıçla saldırmak sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, yöneticilik koltuğuna oturacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir