AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin sana saldırdığını görmek

Kahve falında birinin sana saldırdığını görmek

Kahve falında birinin sana saldırdığını görmek bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, kazancının sürekli artacağına, eline geçecek bir fırsatın projeleri için yol açacağına, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine, bir sebeple aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine, yeterli kimse haline geleceğine, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına yorulur.

Kahve falında birinin sana saldırdığını gördüyseniz:

  • Belli girişimlerinizde, iş birliklerinizde veya ilişkilerinizde tam olarak tatmin olmamanıza rağmen rahat hissediyormuş gibi davranmanızda fayda var.

Kahve falında birinin sana saldırdığını görmek çalışılan firmanın atağa geçeceğine, işini kaybedeceğine, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına işaret eder.

Kahve falında sana aşık birini görmek kısa süre önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine delalet eder.

Kahve falında eski sevgilinin sana döndüğünü görmek başının derde gireceğine ve sıkıntı içinde yaşayacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine işaret eder.

Kahve falında annenin sana kızdığını görmek amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine, yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine işaret eder.

Kahve falında sevdiğinin sana çıkma teklifi ettiğini görmek daha kötü günler yaşayacağına, yardıma muhtaç olan insanlara yardım edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin sana silah sıktığını görmek kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine, şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına, iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine delalettir.

Kahve falında birinin sana yüzük taktığını görmek hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, işsiz ve aşsız kalmayacağına, çalışma hayatında bazı sorunların yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşının sana kötülük yaptığını görmek hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, sorumlulukların yerine getirileceğine, eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir