AnaSayfa / Genel / Kahve falında ham meyve koparmak

Kahve falında ham meyve koparmak

Kahve falında ham meyve koparmak borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, tamamlanmadan kalacağına, sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, sorunlarından kurtulacağına, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, kendisine verilen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak işlerinde daha büyük çalışmalar ortaya koyacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ham meyve koparmak gördüyseniz:

  • Kafanızı iyi çalıştırmalı, nerede ne zaman hareket edeceğinizi bilmelisiniz.

Kahve falında ham meyve görmek geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına ve çok büyük üzüntüler yaşadıktan çok sıkıntılar çektikten sonra işlerinde yavaş yavaş iyileşme yaşanacağına ve para kazanmaya devam edeceğine alamet eder.

Kahve falında ham meyve toplamak ev sahibi olunacağına, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ham meyve yemek arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, maddi açıdan rahata erileceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ham meyve koparmak sohbetinin bozulacağına ve en sevdikleri ile nerdeyse yolları ayırma noktasına geleceğine, mutlu zamanlar geçireceğine delalettir.

Kahve falında ham domates görmek neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına inanılır.

Kahve falında hazreti hamzayı görmek kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, hayırlı ve kısmetler ve rızklar elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında ham ceviz görmek ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, aldığı güzel haberin kısa süreceğine rivayet eder.

Kahve falında hamza ismini görmek büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir