AnaSayfa / Genel / Kahve falında birisine kızmak

Kahve falında birisine kızmak

Kahve falında birisine kızmak zararların telafi edileceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına, rakiplerine karşı fark atacağına, sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, bir bebek sahibi olacağına, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, birlikte çok büyük bir çalışma ya da bir proje ortaya konulacağına delalettir.

Kahve falında birisine kızmak gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınız iyice yükseliyor veya aşk hayatınızı ilgilendiren konularda hoş gelişmelere açıksınız.

Kahve falında sevgiline kızmak yaşanmış olan kırgınlıkların üzerine sünger çekileceğine, almış olduğu borçları yakın bir zaman içinde geri ödeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevmediğin birine kızmak dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine, atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kızda sakal çıktığını görmek sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, iş sahibi değilse çok iyi bir işe sahip olacağına yorulur.

Kahve falında kızdan numara almak zor ve kötü günlerin geleceğine, her anlamda mutlu ve huzurlu yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında anneme kızmak düşmanların yenilgiye uğratılacağına, sorunların çözüleceğine, yeni bir hayata başlayacağına inanılır.

Kahve falında komşusuna kızmak kazancının ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına tabir olunur.

Kahve falında babaya kızmak onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, aile hayatında yaşanan sorunların yavaş yavaş unutulacağına inanılır.

Kahve falında kızdan gül almak çok büyük bir şok yaşayacağına, özel hayatında mutlu olacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir