AnaSayfa / Genel / Kahve falında birisine kırmızı gül vermek

Kahve falında birisine kırmızı gül vermek

Kahve falında birisine kırmızı gül vermek işlerinin hep yolunda gideceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine, eline geçen fırsatların yeni yollar açması sayesinde maddi ve manevi durumunun gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına delalet eder.

Kahve falında birisine kırmızı gül vermek gördüyseniz:

  • Karar vermeden önce bir kez daha düşünün.

Kahve falında kırmızı gül dikmek korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz ve kırmızı gül görmek uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine, bir takım olaylar karşısında doğru seçimler yapamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı buket gül görmek ilerledikçe ilerleyeceğine, eskisinden de iyi olacağına delalettir.

Kahve falında tek kırmızı gül almak çarelere ve çözümlere kavuşacağına, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına inanılır.

Kahve falında bir kızdan kırmızı gül almak maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine, sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine alamet eder.

Kahve falında açan kırmızı gül görmek refahının ve varlığının artacağına, dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, çalışkanlığı, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kurutulmuş kırmızı gül görmek girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, hayallerin ve duaların kabul, günahların da affolacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sepette kırmızı gül görmek beklentilerinin gerçekleşeceğine bu sayede tatmin olacağı ölçüde saadeti, kazancı, neşeyi ve sağlığı bulacağına, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir