AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliye kahve yapmak

Kahve falında sevgiliye kahve yapmak

Kahve falında sevgiliye kahve yapmak işleri yoluna sokacağına, çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir süre içinde ve herhangi bir zarar görmeden kurtulacağına, her türlü olasılığa karşı hazırlıklı olmasından ötürü zarar görmeden bu süreci atlatacağına, huzura ve sıhhate kavuşacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında sevgiliye kahve yapmak gördüyseniz:

  • Yardımlarınızın kısa sürede karşılığını alabilirsiniz.

Kahve falında sevgiliye kahve yapmak yeni bir kazanç kapısı açılacağına, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine rivayet eder.

Kahve falında eski sevgiliye kahve yapmak aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, işlerin ters gideceğine ve çok büyük sorunlar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında tuzlu kahve yapmak epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine ve çok güzel günler yaşanacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bol köpüklü kahve yapmak bereketi ve zenginliği bulacağına, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında cezvede kahve yapmak gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına, çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölüye kahve yapmak uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine ve evlat sahibi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında görücülere kahve yapmak çeşitli problemler ile uğraşmak zorunda kalacağına, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına inanılır.

Kahve falında kahve servisi yapmak yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine, onlar tarafından çok sevileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir